فروشگاه فایل 021

پاورپوینت,مقاله,پی دی اف,تحقیق,جزوه دانشگاهی,,نمونه سوال,دانلود رایگان

فروشگاه فایل 021

پاورپوینت,مقاله,پی دی اف,تحقیق,جزوه دانشگاهی,,نمونه سوال,دانلود رایگان

دانلود رایگان کارآفرینی شرکت سهامی آلومینیم ایران ( ایرالکو )‌ 205 ص

شرکت سهامی آلومینیم ایران ( ایرالکو )‌ 205 ص
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل zip
حجم فایل 140 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 128
کارآفرینی شرکت سهامی آلومینیم ایران ( ایرالکو )‌ 205 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 23046

نام فایل : شرکت سهامی آلومینیم ایران ( ایرالکو )‌ 205 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 128

حجم : 610 کیلوبایت


شرکت سهامی آلومینیم ایران ( ایرالکو )‌
ایرالکو به عنوان اولین تولید کننده شمشهای آلومینیم در ایران ، در زمینی به مساحت 232 هکتار در کیلومتر 5 جاده اراک

تهران واقع گردیده است . موضوع تأ‌سیس کارخانه ایرالکو در سال 1346 به تصویب هیأت دولت رسید . اقدامات مربوط به نصب تأسیسات و ساختمان از سال 1348 آغاز گردید و در سال 1351 با دو خط تولید و ظرفیت 45000 تن در سال مورد بهره برداری قرار گرفت
.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و افزودن سه خط دیگر به پروسه تولید ، ظرفیت تولیدی کارخانه به 120000 تن در سال رسید که شامل انواع شمشها به صورت تی بار ، هزار پوندی ، آلیاژها ی ریخته گری ، بیلت ، اسلب ، شمشهای
… E . C
می باشد .
حدود 11 هزار کارخانه و کارگاه با بیش از 250 هزار نفر در صنایع وابسته به آلومینیم اشتغال دارند.

کنترل آلودگی و فضای سبز

ایرالکو به عنوان یک واحد تولیدی که نقش بسزایی در تولید فلز استرتژیک آلومینیم در کشور دارد ، همواره در راستای حفظ محیط زیست و کنترل آلاینده ها گامهای بزرگی را برداشته است :
ایجاد 120 هکتار فضای سبز و جنگل کاری .
افزایش کاشت چمن در نقاط مختلف شرکت به مساحت 19 هزار متر مربع که
بخشی از آن در قالب دو زمین چمن ورزشی فوتبال می باشد .
تغییر سوخت گازوئیل به گاز جهت کنترل آلودگی کارگاه ریخت .
نصب سیستم
dust collector
در کارگاه آند سازی د ر سال 1369 که با استانداردهای روز اروپا برابری می کند و از پراکنده شدن ذرات گردوغبار در اندازه های 3/ . میکرون تا 4/ . میلیمتر در فضا جلوگیری شده و به چرخه تولید بازگشت می یابد .
نصب سیستم کنترل آلودگی
dry scrubber
در سال 1374 در کارگاه پخت آند قدیم ،میزان انتشار تار یا قید به 20 میلی گرم در هر متر مکعب کاهش یافته است .
نصب سیستم کنترل آلودگی الکترواستاتیک (‌
E.S. P
...


دانلود رایگان کارآفرینی شرکت تولیدی فرقان شیمی 31 ص

شرکت تولیدی فرقان شیمی 31 ص
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل zip
حجم فایل 377 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28
کارآفرینی شرکت تولیدی فرقان شیمی 31 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 23046

نام فایل : شرکت تولیدی فرقان شیمی 31 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 28

حجم : 549 کیلوبایت


پیشگفتار
کارآفرین‌ فردی‌ است‌ که‌ ابزار تولید را به‌ منظور ادغام‌ آنها برای‌ تولید محصولات‌ قابل‌ عرضه‌ به‌ بازار، ارائه‌می‌کند (ریچارد کانتیلون‌
R. Cantillon
در حدود سال‌ 1730).
ـ کارآفرین‌ عاملی‌ است‌ که‌ تمامی‌ ابزار تولید را ترکیب‌ می‌کند و مسوولیت‌ ارزش‌ تولیدات‌، بازیافت‌ کل‌سرمایه‌ای‌ را که‌ بکار می‌گیرد، ارزش‌ دستمزدها، بهره‌ و اجاره‌ای‌ که‌ می‌پردازد و همچنین‌ سود حاصل‌ را برعهده‌ می‌گیرد (جان‌ باتیست‌ سی‌ (
Jean Baptiste Say
) ، اقتصاددان‌ فرانسوی‌ در سال‌ 1803 میلادی‌).
ـ کارآفرینی‌ پلی‌ است‌ بین‌ جامعه‌ به‌ عنوان‌ یک‌ کل‌، به‌ ویژه‌ جنبه‌های‌ غیراقتصادی‌ جامعه‌ و موسسات‌انتفاعی‌ تاسیس‌ شده‌ برای‌ تمتع‌ از مزیت‌های‌ اقتصادی‌ و ارضاء آرزوهای‌ اقتصادی‌ (آرتور کول‌ (
A. Cole )
،
1946
).
ـ کارآفرین‌ فردی‌ است‌ که‌ تخصص‌ وی‌ تصمیم‌گیری‌ عقلائی‌ و منطقی‌ درخصوص‌ ایجاد هماهنگی‌ در منابع‌کمیاب‌ می‌باشد (کاسون‌، 1982).ـ کارآفرینی‌ به‌ عنوان‌ یک‌ تسریع‌کننده‌، جرقة‌ رشد و توسعة‌ اقتصادی‌ را فراهم‌ می‌آورد (ویلکن‌(
Wilken )
،
1980
)
ـ کارآفرین‌ فردی‌ است‌ که‌ شرکتهای‌ جدیدی‌ را که‌ سبب‌ ایجاد و رونق‌ شغل‌های‌ جدید می‌شوند، شکل‌می‌دهند (که‌ چموف‌ (
B - Kirchhoff )
،
1994
).
ـ
رابرات‌ لمب‌ (
R.K .Lamb ) (1902
...


دانلود رایگان کارآفرینی شرکت تولیدی بافت آزادی 166 ص

شرکت تولیدی بافت آزادی 166 ص
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل zip
حجم فایل 224 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 156
کارآفرینی شرکت تولیدی بافت آزادی 166 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 23046

نام فایل : شرکت تولیدی بافت آزادی 166 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 156

حجم : 1065 کیلوبایت


مشخصات کلی کارخانه :
شرکت تولیدی بافت آزادی ( ساکای سابق ) سهامی عام در تاریخ
1384/03/06
تحت شماره ثبت
9228
در اداره ثبت شرکتهای تهران به منظور تولید و عرضه پارچه های کشباف ، تاری پودی بصورت رنگی و چاپی و انواع پرده های تور و فعالیتهای بازرگانی مرتبط با آنها به ثبت رسیده است و محل شرکت در بازار دالان امیدالملک و با ظرفیت تولید سالانه
400/000
متر انواع پرده ، توری و پارچه مبلی و دستکش بوده است . فعالیت اصلی شرکت طبق ماده 2 اساسنامه آن ایجاد و تاسیس و اداره کارخانجات تولیدی نخ ، بافندگی و تکمیل پارچه می باشد .
این شرکت در تاریخ
1356/01/25
به شرکت سهامی عام تبدیل و در تاریخ
1370/11/21
در سازمان بورس اوراق بهادار پذیرفته شده ( قبل از انقلاب اسلامی این شرکت ، یک شرکت خصوصی بوده است ) .

شرح

درصد سهام
1) سازمان ملی گسترش مالکیت واحدهای تولیدی
36.51

2) شرکت سرمایه گذاری ملی ایران
9

3) خانواده سادات تهران
27.6
...


دانلود رایگان کارآفرینی شرکت تولید آب معدنی و خدمات رسانی آن 75 ص

شرکت تولید آب معدنی و خدمات رسانی آن 75 ص
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل zip
حجم فایل 69 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 50
کارآفرینی شرکت تولید آب معدنی و خدمات رسانی آن 75 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 23046

نام فایل : شرکت تولید آب معدنی و خدمات رسانی آن 75 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 50

حجم : 413 کیلوبایت


خلاصه شرکت:
این شرکت در سال 1381 تاسیس گردیده است . شرکت فوق در پی آن است که تولید آب معدنی وخدمات رسانی آن را مدنظر قرار دهد.
اضداد و اعضای شرکت عبارتند از:
مدیریت
کارشناس
تکنسین
کارگر ماهر
کارگر ساده
کل کارکنان
1
4
3
10
15
45
زمین وساختمانهای شرکت به متر مربع عبارت است از:
زمین
سالن تولید
کل انبارها
کل زیربنا
5500
1000
350
1585
ابتدای ورود شرکت اتاق نگهبانی می‌باشد وبعد از عبور از محوطه وفضای باز شرکت به ساختمانها وسوله های اداری و تشکیلاتی می رسیم که هر بخش فعالیت مربوط به خود را داراست مانند: دفتر امور اداری، امورکارگزینی، بازاریابی و...
...


دانلود رایگان کارآفرینی شرکت تهران همبرگر (فرآورده های گوشتی مام) 105 ص

شرکت تهران همبرگر (فرآورده های گوشتی مام) 105 ص
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل zip
حجم فایل 77 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 69
کارآفرینی شرکت تهران همبرگر (فرآورده های گوشتی مام) 105 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 23046

نام فایل : شرکت تهران همبرگر (فرآورده‌های گوشتی مام) 105 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 69

حجم : 381 کیلوبایت



تاریخچه شرکت تهران همبرگر
فرآورده های گوشتی مام
مقدمه :
این شرکت فعالیت خود را براساس قواعد و قوانین نظارتی و بهداشتی از سال 1357 با جدیت شروع و ازجمله پیشگامان تولید همبرگر به سبک و سیاق جدید (تولید صنعتی) می باشد که مدارک و اسناد موجود نمایانگر آن می باشد این کارخانه نقش بسزایی درتغییر و تحول نحوه تولید همبرگر از حالت سنتی و غیره بهداشتی داشته و درواقع می توان آنرا از پیشکسوتان این صنعت دانست کارخانه تهران همبرگر (فرآورده های گوشتی مام) ازنظر جغرافیایی درغرب تهران بزرگ تراز گرفته به دیگر سخن اولین کارخانه تهرانی تولید همبرگر و کباب لقمه با نشان استاندارد می باشد محل دقیق کارخانه کیلومتر 17-اتوبان تهران کرج-بین جاده مخصوص و اتوبان

خیابان داروپخش است.
این کارخانه دارای بهترین وسایلی برودتی و سرمایشی و دستگاه قالب گیری اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و میکسر چرخ گوشت و تونل شیرینگ و سایر دستگاه های بسته بندی تمام استیل می باشد و ازجمله امکانات مطرح این واحد تولیدی میتوان به آزمایشگاه های کنترل کیفیت اشاره کرد که شامل آزمایشگاه میکروبی و شیمیایی است و دارای تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و مزین است همچنین دارای چندین کامیون و کامیونت سردخانه دار جهت توزیع فرآورده های گوشتی منجمد (کباب و انواع همبرگر) است.
محصولات تولیدی این کارخانه شامل همبرگر ممتاز، همبرگر معمولی و کباب لقمه می باشد نظربه اینکه مسئولین شرکت معتقدند که به لحاظ کمی و کیفی و تنوع محصولات می بایست خود را به معیارهای بین المللی نزدیک کنیم تولید محصولاتی نظیر پیتزای منجمد، مرغ برگر و قارچ برگر را دردستور کار خود قرار داده اند امروزه با مطرح شدن سیستم های جدید نظارتی و بهداشتی در دنیا و ارتقاء سطح کنترل کیفیت بهداشتی و تا حد امکان نزدیک به معیارهای بین المللی ازعمده مطالب سطوح درسلامت مواد غذایی است بطور کلی درسراسر جهان دو سیستم نظارتی از دیدگاه بهداشتی وجود دارد.
سیستم قدیمی کنترل که در اغلب کشورهای توسعه یافته تقریباً نسوخ ولی درکشورهای توسعه نیافته و تاحدودی درحال توسعه به اجرا درمی آید اساس این سیستم مبتی بر انجام آزمایش کمی و کیفی (شیمیایی و میکروبی) است که از دیدگاه نظارتی دارای اشکالات قابل ملاحظه ای است که خارج ازحوصله نوشته حاضر می‌باشد.
سیستم جدید یا سیستم حسب (
HACCP
) که درسال 1973 ابتدا درسازمان فضانوردی ایالات متعهده آمریکا
(NASA)
برروی مواد غذایی مصرفی توسط فضانوردان درطی مسافرتهای فضایی به اجرا درآمد و رفته رفته به یک سیستم بین المللی مطرح و قابل قبول تبدیل گردید حتی درسازمان تجارت جهانی به عنوان یک الگو خدشه ناپذیر وضروری در تولید و توزیع و مصرف مواد غذایی تبدیل شود شرکت تهران همبرگر افتخار دارد تا به عنوان اولین شرکت تولید فرآورده های گوشتی منجمد ایران اعلام نماید که درحال گذار ازسیستم نظارت قدیمی به سیستم نظارت بهداشتی نو و براساس معیارهای بین المللی و پیشرفته
HACCP
می باشد و دراین مورد تحقیقات منظمی را شروع نموده که حاصل آن ارائه کتابچه های درزمینه مورد بحث است که با بهره گیری از نظرات استاتید مجرب دانشگاه و منابع داخلی و خارجی تهیه شده و با جدیت تا اجرای کامل سیستم
HACCP
به پیش می رود.
کادر اداری و اجرائی این شرکت شامل
1-هیئت مدیره
2-مدیر عامل
...